23.1.2010

MacBookille suojatasku

Olen etsinyt jonkin aikaa kivaa suojataskua MacBookilleni, jota olen onnistunut naarmuttamaan kuljettamalla sitä käsilaukussa ilman mitään suojaa tai käärittynä villahuiviin...! Käsilaukkuihini ei nimittäin mahdu Bangkokista hankkimani hellolulun läppärilaukku, joka oli todellinen nappiostos. Laukku on ohut, siinä on magneettikiinnitys, mutta myös varmennukseksi painonapit. Sivussa on myös iPodille tasku.



Läppäritaskuksi minulla oli monta vaihtoehtoa, kärjessä Globe Hopen kukallinen, josta ei valitettavasti ole kuvaa. Manila Macin oivaltava AirMail -tasku kiinnosti myös, mutta se on tarkoitettu MacBook Airille.

Kuva: Manila Mac
Käydessäni IVANAhelsingillä ostamassa ihanan vihreä talvitakin, poimin samalla mukaan IVANAn läppäritaskun. Se on kaunis, oikeankokoinen MacBookilleni, ja kone pysyy varmasti sisällä. Ainoa miinuspuoli on se, että läppäritaskussakin olisi hyvä olla kovike.


Kankaana IVANAhelsingin Dead Butterfly.
Ps. Tietääkö joku, miksi laptop sleeveä kutsutaan suomeksi? Tasku on hyvä ja kuvaava sana, mutta onko se vakiintunut ilmaisu?

2 kommenttia:

  1. Moi, olin juuri etsimässä hakusanalla "suojatasku" linkkejä ja löysin juttusi. Etsin taannoin itsekin taskua läppärilleni, ja tein sen sitten itse. Kaverit halusivat saada samanlaiset ja nyt olen avaamassa nettikauppaa jossa myyn näitä omia mallejani. Avaan nettikauppani muutaman viikon kuluttua, mutta se on jo nähtävissä osoitteessa http://www.perukka.net/kauppa/

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anonyymi kommentista! Vaikuttaa siltä tosiaan, ettei kovin yksiöllisiä läppäritaskuja ole kaupoissa. Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy sitten mitä vaan. Useimmissa tapauksissa tasku riittäisi, eikä tarvitsisi raahata ankeaa ja painavaa läppärilaukkua mukana.

    VastaaPoista