12.1.2010

Harakan Taivas aukeni


Kävelin eilen poikkeuksellista reittiä kotiin, kun huomasin isot Harakan Taivas - avaamme pian -mainokset ikkunoissa Malminkadun ja Eteläisen Rautatienkadun kulmassa. Kotona menin heti internetiin tutkimaan mistä on kyse, ja internethän minua valaisi: Harakan Taivas ”…pitää sisällään second hand -aarteita, vintage-vallattomuuksia sekä kaikenlaista aksessooria arkisten asukokonaisuuksien piristykseksi - tottakai myös kiiltäviä Harakan aarteita juhlatilaisuuksiin…”.

Rintakoruharakka tunsi rinnassaan, että sinne pitää heti mennä tutkimaan paikat! Minun oli tarkoitus tänään mennä kärppänä hakemaan Salomonkadun Lähetystorilta aiemmin bongaamani kattolamppu, joten Harakka hoitui samalla reissulla.


Minun täytyy myöntää, etten ole suuri kirpputori-ihminen. Pidän kirppiksillä käymisestä, mutta jotenkin sekava tavaran paljous ahdistaa, enkä saa pengottua vaan haahuilen. Sama juttu, vielä pahempana, tulee UFFeissa.

Harakassa tavarat oli nätisti ja väljästi aseteltu rekeille ja hyllyille, joten niitä oli ilo selailla. Second hand -vaatteissa oli valikoituja, mutta ns. tavallisia merkkejä, kuten H&M ja Lindex. Esillä oli myös Nansoa, Marimekkoa sekä monia ulkomaisia merkkejä, joita en tunnistanut. Lisäksi oli mm. kenkiä, vöitä ja koruja. Vintage-aarteita en bongannut, mutta liike oli ollut vasta pari tuntia auki (kaupassa pulputti ja tuoksui edelleen höyrytin, joka toi joskus muinoin vaatekaupassa työskennelleelle hauskoja muistoja)!


Ostin, jo kannatuksen vuoksi, lämpimäntuntuisen, lyhyen villatakin, jota olen etsinyt (puhvihiha)mekkojen kaveriksi.

Lisää kuvia Harakan Taivaasta heidän sivuillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti