6.1.2010

IVANAhelsingin takin kypsät vihreät napit


IVANAhelsingin takki Starraw coat 10

Tiedät varmasti tunteen: rekissä on sellainen vaatekappale, josta sydän hypähtää. Minun sydämeni loikkasi IVANAhelsingin liikkeessä viikko sitten. Olisin oikeastaan tarvinnut pitkän, paksun takin enkä villakangastakkia, mutta kun näin tämän kaunokaisen, minä olin myyty ja niin takkikin!

Takki on ihana: siinä on kauniit leikkaukset, hihat ovat pussimaiset ja tarpeeksi pitkät. Huppu on samanlainen kuin purjehdusvaatteissa etuosan läppineen. Ja no, väri on vihreä

Takki on saanut minut kuitenkin raivostumaan: siitä tippui kaksi nappia noin viiden käyttökerran aikana. Ensimmäisen kerran nappi tippui kotona, mikä oli helppo huomata, toisen kerran ulkona. Onneksi nappi osui tippuessaan jalkaani, josta ”potkaisin” sen eteeni.

Laitoin siis palautetta IVANAlle ennen kuin aloin repostella asiaa täällä. Uskon, että edes osa yrityksistä toivoo palautetta tuotteistaan, ja pyrkii korjaamaan virheensä sekä oppimaan niistä. Toivon, että näin käy tässäkin tapauksessa.  Ei uuden takin nappien pitäisi tipahdella kuin kypsät vihreät omenat.





1 kommentti:

  1. Tämän tarinan onnellinen päätös löytyy seuraavasta postauksesta: http://sivupoluilla.blogspot.com/2010/01/jatkoa-ivanahelsingin-takkireklamaatio.html

    VastaaPoista