7.1.2010

Jatkoa: IVANAhelsingin takkireklamaatio

Kirjoitin eilen IVANAhelsingin takin tippuvista napeista. Jatkoa seuraa jo nyt, koska sain heiltä vastineen palautteeseeni todella nopeasti. Sain IVANAhelsingin Pirjo Suhoselta erittäin asiallisen ja pahoittelevan vastauksen, jossa kerrottiin heidän virheellisesti käyttäneen nappien ompeluun liian vähäistä "kierrosmäärää", mistä johtui ompeleen kestämättömyys. Vastaus oli erittäin ammattimainen, ja olen edelleen tyytyväinen asiakas. Sain lisäksi pienen kompensaation, vaikken sitä ollutkaan pyytänyt.

Arvasin, onneksi oikein, että he ovat kiinnostuneita siitä, mitä mieltä asiakas on tuotteista. Ja miten he olisivat voineet tietää, ilman lähettämääni palautetta, että takeista tippuvat napit? Ei mitenkään, sillä en usko heidän kävelevän takki päällä kaiken päivää... Enkä usko heillä olevan ns. tuotteiden rasituskokeita? Vai onko? Tietääkö joku paremmin aiheesta?

Summa summarum: asiallista reklamaatiohoitoa IVANAlla, monen yrityksen sopii ottaa mallia heistä.

2 kommenttia:

  1. Hyvä että reklamaatio meni noin, Pirjo on muutenkin mainio tyyppi! Mutta mutta, mä en usko että noille tehdään rasituskokeita vaan tietynlaisilla komponenteilla on tiedossaoleva kestävyys jne.

    VastaaPoista
  2. Näin varmaan on, rasistuskokeet on enemmän sellaista urheiluvaate/välinemeininkiä..?

    Olin tosi tyytyväinen siihen, miten he asiat hoitivat. Joskus reklamointi on mennyt suorastaan farssiksi, case Sokos ja Lancôme (L'Oréal) on malliesimerkki, jossa jälkimmäinen sai puhtaat paperit ja pisteet kotiin, mutta Sokos taas oli todella välinpitämätön ja penseä, vaikka he olivat päävastuussa.

    Hassua muuten, etten saanut kommentistasi mitään "varoitusta", vaan huomasin ihan vahingossa sen. Pitää tutkia asetukset, mä olen vielä vähän käsi tämän systeemin kanssa. :)

    VastaaPoista