12.12.2009

Ilmiriidasta meille muutti robotti

Nyt on menossa toinen Ornamon joulumyyjäisten viikonloppu. Piipahdin siellä tänään illan kekkereiden valmistelujen lomassa.

Ilmiriita by Johanna Kunelius
Koirat, robotit ja linnut kavereineen.

Pysähdyin pitkäksi aikaa ihastelemaan Johanna Kuneliuksen leikkisistä kuoseista valmistettuja lelukoiria ja robottityynyliinoja. Niinkin pitkään, että yksi robotti livahti meille kotiin… Kyseessä on Ilmiriita-merkin Box Pellinen -tyynyliina. Tyyny tulee makuuhuoneeseen lötköttelyä varten, sillä se on tarpeeksi iso, 70x70 cm.


Liina vielä ilman tyynyä.

Myös pehmokoirat olivat myös syötävän suloisia, muttei meillä ole käyttöä niille. Sen sijaan tyynyjen printit, sekä robotit että linnut, sopivat mielestäni myös ei-lapsiperheen ilmeikkääseen kotiin – joka meillä tietysti on!!



Koirilla oli hassuja nimiä, kuten esimerkiksi Sulevi.
Tässä etunenässä muikistelee Sukka-mäyris.


Johanna Kunelius kertoi, että hänen tuotteitansa saa DesignShopOutletista piakkoin ja lastenvaateliike Pumpkinista helmikuussa.

6 kommenttia:

  1. Ihania! Varsinkin nuo koiruudet! Robotti -tyynyliina kelpaisi kyllä meillekin lastenhuoneeseen ja jopa olkkariin! Love them!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, kiitos kommentistasi! Koirista minulle tulee hämärästi mieleen lapsuuden sellaiset valmiiksi painetusta kankaasta ommeltavat nuket, jotka täytettiin vanulla... Harmi, etten muista niiden nimeä, jotta voisi etsiä esim. internetistä.
    Johanna Kuneliuksen esittely löytyy DesignShopOutlet.comista, mutten löytänyt nyt yhtään hänen tuotettaan.

    VastaaPoista
  3. Nyt koira-pehmoja löytyy verkkokaupasta www.designshopoutlet.com

    10.2.2010 alkaen Ilmiriita -malliston koira-pehmoja, koristetyynyliinoja ja kasseja myydään Helsingissä Pumpkin -lastentarvikeliikkeessä Eerinkinkatu 1. Käykää tutustumassa!

    Terveisin, suunnittelija itse

    VastaaPoista
  4. Hei suunnittelija, kiitos tiedotuksesta! Huomasinkin Pumpkinin muuttoilmoituksen Eerikinkadun liikkeen ikkunassa. Pitääkin tutkia valikoima heti, kun ovet aukeavat!

    VastaaPoista
  5. Koiruus -tyynyjä tulossa DesignShopOutletiin. Kävin tänään ihailemassa niitä Kuopion Kauppahallissa ja sieltä kertoivat, että kohta ovat netissä. ovat syötävän ihania!!!

    VastaaPoista
  6. Hei Anonyymi! Kiitos vinkistä, nyt kaikki tilailemaan niitä DSO:sta! :)

    VastaaPoista