14.11.2009

Hei maailma!

Hartaasti ja pitkään olen miettinyt blogin avaamista. Tänään päätin vain toimia.

Tarkoituksenani on kertoa pääasiassa kotipoluistani Helsingissä, mutta myös eksyä kaupungissani sivukujille. Tai sisäpihoille. Ja sisälle paikkoihin ja asioihinkin. Ja kertoa mielipiteitäni, kysymättä.

Tänään olin ensimmäistä kertaa koskaan (!) Muotimessuilla. Minut houkutteli paikalle Design Districtin liikkeet. Designkorttelista mukana oli viitisentoista yritystä, mm. Lumi Accessories, Goodis, gTie ja My o My. Mielenkiintoisin anti löytyi kuitenkin ihan muualta – Hämeenlinnasta. Suomen Pukutehtaan kyljessä (yhteys oli vähän monimutkainen) toimii uusi, messuilla lanseerattu mikroyrittäjien FINDESIGN-verkosto. Sen tarkoituksena on kerätä suomalaisten tuotteita FIN-merkin alle ja markkinoida niitä, mikä on hieno juttu.

Verkostosta esilläolevista herkullisimmat jutut löytyivät Maarit Kalmakurjelta. Ostin hänen villasta huovutetun kaulurin. En niin välitä kaulurin hakaneulasta, mutta sen voi korvata helposti. FIN-merkin ilme ei myöskään ollut kovin houkutteleva, vai mitä olet mieltä?




Siinähän se oli se ensimmäinen sivupolku. Blogistani, jonka pitäisi käsitellä kaupunkiini liittyviä ilmiöitä ja asioita. Sivupolkujen sivupolut sallittakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti