14.2.2010

Puolukka-kinuski-kauraherkku – Enjoy it!

Annankadulla, Bulevardin kulmassa sijaitseva Enjoy it on uusi kahvilatuttavuus, jota voin suositella.

Kävin ystäväni kanssa lauantaina myöhäisellä aamiaisella tai aikaisella lounaalla, miten vaan. Nautin maukkaan tandoorikanaleivän ja laten. Lisäksi herkuttelimme ystävän kanssa puoliksi superherkullisen puolukka-kinuskipäällysteisen kauraleivoksen. Ei liian makea vaan sopivan kirpsakka, nams!

Enjoy it:n cappuccino on erikseen mukillinen vahvaa kahvia ja reipas pikkukannullinen lämmitettyä maitoa, vahvuuden ja määrän voi siis itse säädellä. Heiltä saa myös Théhuoneen teetä, lounasta maanantaista lauantaihin sekä sunnuntaisin SuperSunday breakfast buffet’n. Sitä aion mennä testaamaan seuraavaksi.

Ps. Hassua, että piipahdinkin samalla reissulla IVANAhelsingillä. Sieltä lähti meille kotiin kaunis, keltainen villamekko, kokoa 36. Se maksoi 39 euroa (ovh yli 200 euroa). Vinkki nro 1: IVANAn alakerrassa on iso kasa näytös- ja kuvausvaatteita todella edullisesti. Niiden koot eivät ole todellakaan sitä, mitä lapussa sanotaan, vaan reilusti pienempiä tai isompia. Monet jättävät lapun antaman informaation vuoksi vaatteet sovittamatta, joten omiin silmiin luottava voi tehdä tosi löytöjä! Ja vinkki nro 2: IVANAn uusi mallisto tulee myymälään torstaina 4.3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti