17.4.2010

Lumin laukku Fashion Stock Salesista!

Ostin Lumi-merkin laukun, tummanruskea Supermarket bag XL, Helsinki Fashion Stock Salesista. Olen pitkään aikonut hankkia kyseisen merkin laukun, mutta kapuloita rattaisiin on laittanut ystävän kokemus Lumista: hänen laukkunsa toinen kantohihna on rikkoutunut toistamiseen.

Lumin laukku Supermarket bag, koko XL. Valitsin ison, koska kuljetan läppäriä mukana.

Ystäväni on asian tiimoilta käynyt ainakin kolme kertaa Lumilla, eikä aina ole saanut täysin moitteetonta palvelua. Nyt hänellä on menossa kai jo toinen tai kolmas laukku, jonka hän on siis saanut rikkimenneen tilalle. Kaikesta tästä huolimatta uskaltauduin hankkimaan laukun. Toivotaan, että ystäväni kokemukset ovat ainutlaatuiset ja Lumi kestää!

Muutoin Helsinki Fashion Stock Salesista. Kuten postasin aiemmin, menin tapahtumaan erityisesti Camilla Mikaman mekkojen vuoksi. Sovitinkin mustaa mekkoa, joka oli kotelomekon tyylinen, kauniilla origamirintamerkillä varustettu. En ostanut sitä, sillä en ollut varma mekon istuvuudesta takaa, eikä pukukopeissa ollut käsipeiliä. Muutoinkin sovituskopit oli laitettu Vanhan lavalle, ja valaistus oli aika järkyttävä… Aion mennä katsomaan mekkoja uudemman kerran; Camilla Mikama kertoi niitä myytävän Lux Shopissa ja Goodiksessa.

Odotin kovasti, että olisin löytänyt tapahtumasta jonkin uuden, mielenkiintoisen merkin, mutta aika pitkälti ne olivat vanhoja tuttuja. Odotan silti samantyyppisiä tapahtumia, pienet tekijät eivät pääse tarpeeksi esille!

2 kommenttia:

  1. Huomasitko DeadBirds&Lionheartin DesignShopOutletin osastolta? Löysin sieltä itselleni upeat shortsit ja samalla tarjouksesta IVANAhelsinki Circus shirt -paidan. Upea yhdistelmä! Huomasin, että niillä oli siellä aika kirpputorimeininki, mutta täynnä pieniä merkkejä ja myös isoja poistoja.

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos kommentistasi! Kävin DesignShopOutletin osastolla, niillä oli kivasti vanhoja IVANAn mekkoja, jotka vähän kyllä kutitteli. Niitä on jo aika monta komerossa, joten pysyin lujana tällä kertaa! DeadBirds & Lionheart on mielenkiintoinen merkki sinänsä, muttei ehkä minun tyylinen... :)

    VastaaPoista